Roosendaler aangehouden na bedreiging van agenten
Foto: Politie

Roosendaler aangehouden na bedreiging van agenten

ROOSENDAAL - De politie heeft donderdagavond een 25-jarige Roosendaler aangehouden op de Televisiestraat. De man uitte verschillende bedreigingen naar de agenten.


De politie ontving rond 23.00 uur een melding van geluidsoverlast uit een woning aan de Televisiestraat. Agenten gaven de bewoner een waarschuwing dat het volume naar beneden moest. Niet veel later kwam er weer een melding over geluidsoverlast. Agenten waarschuwden nog een keer. "Maar de bewoner die onder invloed verkeerde was niet voor rede vatbaar", aldus de politie. 

Er werd de man medegedeeld dat de geluidsapparatuur in beslag genomen kon worden. "De verdachte uitte daarop bedreigingen naar de agenten waarvoor hij aangehouden werd. De verdachte verzette zich daartegen waardoor een agent pepperspray moest gebruiken." De verdachte werd naar het bureau overgebracht. Hij zit nog vast voor verhoor.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>