Café Time Out moet 48 uur dicht na overtreden coronamaatregelen
Foto: Google Maps

Café Time Out moet 48 uur dicht na overtreden coronamaatregelen

ROOSENDAAL - Café Time Out aan de Bloemenmarkt in Roosendaal moet de deuren 48 uur dichthouden, omdat de coronamaatregelen niet werden nageleefd. Dat laat de gemeente Roosendaal weten. 


Een van de regels is dat bezoekers in een horecagelegenheid aan tafels of aan de bar moeten zitten. Dit was vrijdagavond niet het geval, stelt de gemeente. “De bezoekers waren aan het dansen en hielden daarbij ook onvoldoende afstand. Het personeel greep niet in. Vorige week heeft de eigenaar al een officiële waarschuwing ontvangen voor het niet naleven van de regels. Daarom moet het café inclusief terras dit weekend gesloten blijven.”

Burgemeester Han van Midden: “Ik wil voorop stellen dat ik deze beslissing liever niet had genomen. Maar het is van cruciaal belang dat mensen zich aan de basisregels houdenbij een bezoek aan een restaurant of café. En een eigenaar moet zorgen dat dit kan en ook gebeurt. Als we met zijn allen de regels respecteren, kan iedereen die dat wil een drankje doen in een van de horecagelegenheden in onze gemeente. Ik snap heel goed dat als het gezellig is, het verleidelijk is de regels niet op te volgen. Maar willen we dit virus onder controle krijgen, moeten we dit juist wel doen. Ik wil iedereen daarom nogmaals oproepen om zich aan de regels te houden. Zeker nu het aantal besmettingen weer toeneemt.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Leerlingen Radiotherapeutisch laborant (m/v)

Breda

Systeembeheerder

Baarle-Nassau

Verkopers en Monteurs

West-Brabant en Zeeland

Bezorger altena Nieuws

Hank, Nieuwendijk, Werkendam

Medewerker

Zevenbergen