Koen Bakker is nieuwe voorzitter van KHN-afdeling Roosendaal
Foto: Remko Vermunt

Koen Bakker is nieuwe voorzitter van KHN-afdeling Roosendaal

ROOSENDAAL - Na ruim 10 jaar heeft Corné Oosterbos (Restaurant 2Eat) de voorzittershamer van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Roosendaal overgedragen aan Koen Bakker (Hooihuis). 


"Met Koen Bakker haalt de afdeling geen bestuurder in traditionele zin in huis. Hij heeft bij herhaling laten weten dat vergaderen om te vergaderen aan hem niet besteed is. Bakker – een veelvoudig prijswinnend ondernemer - is een man van beslissingen en daden, en daar was een ruime meerderheid van de Algemene Ledenvergadering van de KHN-afdeling wel voor te porren", aldus het bestuur.

Koen Bakker is al eens secretaris van de afdeling geweest. Enige tegenkandidaat was bestuurslid Yonne van Gastel, die na de stemming haar loyaliteit jegens de nieuwe voorzitter en het bestuur bevestigde. 

Corné Oosterbos neemt nu afscheid als voorzitter. "Hij heeft de afdeling met veel deskundigheid en verve geleid, waarbij de recente corona-periode zeer hectisch was met indringend overleg met de plaatselijke autoriteiten en horeca-eigenaren. Bij de eerstvolgende ledenvergaring wordt uitgebreid stilgestaan bij het afscheid van Oosterbos. Hetzelfde geldt voor bestuurslid Maaike Matthijssen, die er ook mee stopt." 

Koen Bakker is nog voorzitter van Ondernemersvereniging De Stok, een functie die hij om belangenverstrengeling te voorkomen, binnenkort neerlegt.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>