Nol Havens en Johan Hendrikse voor de Caravan in het Openluchttheater Nispen.
Nol Havens en Johan Hendrikse voor de Caravan in het Openluchttheater Nispen. Foto: OLTN

Genieten en meezingen in Openluchttheater Nispen

Algemeen

NISPEN - Zondag 2 augustus stond er een caravan in het Openluchttheater van Nispen. Onderdeel van het optreden van Nol Havens die zijn 'On Tour' show bracht.

Nol had Johan Hendrikse meegevraagd, hiermee was bijna de helft van VOF de Kunst vertegenwoordigd. De voorstelling bestond uit meezingers, van Oude liefde roest niet, tot 1 kopje koffie en Dikkertje Dap, nummers die inmiddels echte klassiekers genoemd mogen worden én uit luisterliedjes van het nieuwe solo materiaal van Nol wat in het najaar nog uit mag komen. De bezoekers genoten zichtbaar van de muziek maar ook van de anekdotes waarmee Nol zijn nummers aan elkaar praatte.

Programma: 9 augustus; Ierse Middag met Lowland Paddies en Luuk Leenders; 16 augustus Dolle Pret met Bart Juwett: Kinder/familievoorstelling met een heuse buikspreker/poppenspeler/goochelaar; 23 augustus Smidje Verholen, 30 augustus de Mannen van Naam. 6 september Klassiek met Delta Quintet, 13 september Stenzel & Kivits met Klassiek/Theater. Info: www.oltn.nl of volg het theater op Facebook. Zitplaatsen zijn beperkt, bestel tijdig uw kaartje via een mailtje naar: reserveer@oltn.nl[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief