Bart Juwett met 1 van zijn handpoppen.
Bart Juwett met 1 van zijn handpoppen. Foto: B-Art by Bart Juwett Entertainment

Buikspreker Bart Juwett komt naar Nispen

Sport en vereniging

NISPEN - Stichting Openluchttheater maakt zich gereed voor de volgende voorstelling. Zondag 16 augustus komt Bart Juwett naar Nispen.

Als buikspreker, poppenspeler, goochelaar; ballonnen, wat doet hij als all-round entertainer eigenlijk niet? Al ruim 30 jaar treedt Bart Juwett op met zijn unieke, spetterende, ongeëvenaarde en succesvolle kindershow Dolle Pret Met Bart Juwett. Uniek, dat is het juiste woord, zelden heeft u zo’n verrassend en veelzijdig optreden meegemaakt. Lachen, gieren, brullen:
Bart Juwett maakt er een dolle boel van!

Naast het goochelen, het gek doen, de komische typetjes, zal Bart Juwett in deze show meer laten zien van het bijna uitgestorven talent; Buikspreken. Rare vogels, een dinosaurus en een pratende tekening! De kinderen zullen zich werkelijk verbazen dat deze figuren echt kunnen praten…

Vooral zijn optreden met het maffe, brutale konijn gooit telkens weer hoge ogen.

De voorstelling begint om 14 uur, is geschikt en plezierig voor jong en oud. Zitplaatsen zijn beperkt dus reserveer tijdig uw plekje. Kaartjes zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar: reserveer@oltn.nl.. Meer en actuele informatie is te vinden op www.oltn.nl of volg het Openluchttheater Nispen op Facebook.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief