Foto: VLP

Vuurwerkoverlast in Langdonk en Kroeven; VLP vraagt om actie

ROOSENDAAL - Is de gemeente bekend met de vuurwerkoverlast die heerst in de wijken Langdonk/Kroeven? En zo ja, wordt er actie ondernomen? Dat wil Evelien van der Star-Deijkers weten namens de VLP-fractie.


“De laatste tijd verneemt en ervaart de VLP-fractie veel geluiden die afkomstig lijken te zijn van vuurwerk. Zeker in de avonden is het vaak raak in de wijken Langdonk/Kroeven”, stelt de politica. “Zo was dit ook in de nacht van 1 op 2 september weer het geval. Omstreeks 03.30 uur werden diverse bewoners gewekt door een enorm harde knal. Het lijkt erop dat dit vaak plaatsvindt in de Pattontunnel.” In haar brief aan het college stuurt ze dan ook meerdere foto’s mee van ‘schade’ aan de tunnel. 

Van der Star wil tevens weten wat voor actie er ondernomen wordt én of dit past in het onlangs aangepaste handhavingsbeleid tegen vuurwerkoverlast? “Is er in meer wijken/dorpen reeds vuurwerkoverlast gesignaleerd? Zo ja, waar?”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief