Man grijpt naar pistool bij arrestatie in Bravis Ziekenhuis
Foto:

Man grijpt naar pistool bij arrestatie in Bravis Ziekenhuis

ROOSENDAAL - Een 58-jarige Roosendaler is vrijdagochtend aangehouden bij het Bravis ziekenhuis in Roosendaal. Hij wordt verdacht van vernieling en lokaalvredebreuk.


De politie kreeg rond 08.30 uur een melding omdat een man het ziekenhuis niet wilde verlaten. De man zou tevens vernielingen hebben gepleegd aan de balie. "Bij het ziekenhuis aangekomen gingen de agenten in gesprek met een beveiliger en de verdachte. De man werd in het bijzijn van de agenten voor een derde keer gevorderd het ziekenhuis te verlaten. Toen hij dat weigerde is hij aangehouden voor lokaalvredebreuk", aldus de politie.

Tijdens de aanhouding deed de man een greep naar het vuurwapen van een van de agenten. Daarop is hij geboeid en overgebracht naar het politiebureau. Het ziekenhuis heeft aangifte gedaan van vernieling en huisvredebreuk.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>