Melany van der Steen en Martijn Weber.
Melany van der Steen en Martijn Weber. Foto: V van der Vlerk

Dansen in de natuur: Bezoek unieke voorstelling in Wouwse Plantage

Algemeen

WOUWSE PLANTAGE - Wil je meewandelen door het bos en naar de verschillende dansoptredens komen kijken? De Natuurpoort Wouwse Plantage organiseert in samenwerking met de Stichting Roosendaal Danst dit evenement op zondag 20 september, aanvang 13.00 uur.

Dansprofessionals en leerlingen van de MBO-dans uit Goes geven u een speciale beleving van mooie plekjes in de Natuurpoort en het bos van De Nieuwe Wereld.

Kleine groepjes

Het publiek wandelt in kleine groepjes (wel op 1,5 meter afstand van elkaar) onder begeleiding langs de prachtige route van de Natuurpoort. Op diverse plekken kijken de bezoekers naar korte dansacts. Deze kleine voorstellingen zijn geïnspireerd op de natuurlijke omgeving. Vaak gebruiken we als “muziek” het geluid van de natuur, het beeldend lijnenspel van de bomen en het zonlicht, geuren en kleuren.

Vooraf aanmelden

Na afloop van elke act is er een kort gesprekje met de danser(s).Wat heb je met elkaar gedeeld, wat waren je beelden en natuurlijk ook Welke vragen heb je? Het wordt een bijzondere middag die onder leiding staat van Jacques van Meel (artistiek leider van Roosendaal Danst). De dansers zijn: Rohiet Tjon Poen Gie (professionele eigentijdse danser uit Suriname), Melany van der Steen en Martijn Weber (moderne, eigentijdse dans), Miranda Brand (Moderne Spaanse dans) en enkele studenten van de MBOdansopleiding uit Roosendaal/Goes.

Er wordt in verschillende groepjes vertrokken, in verband met COVID-19 graag vooraf aanmelden per mail mail@natuurpoortwouwseplantage.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief