Afbeelding

ATB Toertocht RTC-Zomerlust is afgelast

Algemeen

WOUWSE PLANTAGE - Het bestuur van RTC-Zomerlust heeft het besluit genomen om de ATB toertocht op 18 oktober door de bossen van Wouwse Plantage af te gelasten.

De maatregelen als gevolg van het Coronavirus hebben een te grote invloed op de organisatie van het evenement. Daarnaast is de gezondheid van deelnemers en vrijwilligers hierin ook een belangrijke overweging geweest.

Gevarieerde tocht

Al meer dan 20 jaar organiseert RTC-Zomerlust in oktober een ATB toertocht voor de vele liefhebbers van fietsen over onverharde paden. Een gevarieerde tocht door het mooie natuurgebied van de Wouwse Plantage en door gebieden die normaal niet opgesteld zijn voor publiek. Daarom trekt de tocht ieder jaar meer dan 1000 deelnemers.

Alternatieve mogelijkheden

Er is gekeken naar alternatieve mogelijkheden om de tocht te organiseren. Ook met een andere opzet kan de gezondheid van de deelnemers en de vrijwilligers niet gegarandeerd worden. Verplaatsen op de kalender is ook geen optie, omdat er nog geen zicht is op het einde van deze Corona periode.

2021

Dit jaar kan de ATB tocht, net als vele andere evenementen, helaas niet doorgaan. We hopen dat we op 17 oktober 2021 weer een mooie ATB toertocht voor alle fietsliefhebbers kunnen organiseren.

Voor nu wensen we namens RTC-Zomerlust iedereen sterkte in deze tijd. Blijf gezond!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief