Afbeelding
Foto: RENÉ BRUIJNINCX

Geen carnavalsviering in 2021 in Wouw

Algemeen

WOUW - Stichting vrienden van Carnaval Wouw besluit tot géén Carnavalsviering door Covid 19 in 2021. "In overleg met onze vaste partners tijdens Carnaval hebben wij helaas moeten constateren dat, vanwege de huidige en mogelijk toekomstige coronamaatregelen, onze stichting geen volwaardig, veilig en verantwoord programma kan aanbieden."

In het kader van de Corona crisis heeft het stichtingsbestuur van Stichting vrienden van Carnaval Wouw gekeken naar de mogelijkheden die er zijn om Carnaval 2021 op een verantwoorde wijze te organiseren en te vieren. "Grote groepen mensen bij elkaar brengen, met de restricties van anderhalve meter afstand tot elkaar, is op dit moment en waarschijnlijk ook voor langere tijd onverantwoord. Daarnaast zijn er ook nog grote onzekerheden over nog te treffen maatregelen." De beslissing van de overheid om alle verantwoordelijkheid voor het handhaven van alle maatregelen bij de organisatie neer te leggen heeft meegespeeld in deze beslissing.

"Voor ons is de gezondheid en veiligheid van de leden van onze Stichting en deelnemers aan onze activiteiten een belangrijk thema. Onder geen beding willen wij hier risico’s in nemen. Wij betreuren het genomen besluit enorm, maar zien geen alternatief."

Uiteraard waar wel verantwoorde mogelijkheden liggen, of wanneer de situatie of regels veranderen, dan zal de Stichting samen met partners hier zeker op inspelen. "Houd daarom onze Facebookpagina of website goed in de gaten. Ook kandidaten voor onze vacature voor Nar in Paplaand nodigen wij van harte uit om ons te mailen."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief