Eerste live-concert voor Muziekvereniging Roosendaal
Foto:

Eerste live-concert voor Muziekvereniging Roosendaal

ROOSENDAAL - Onder het motto ‘MVR trakteert’ laat Muziekvereniging Roosendaal op koopzondag 27 september letterlijk weer van zich horen om de Roosendalers in deze onzekere tijden een hart onder de riem te steken. Vanaf 13.00 uur kan het winkelend publiek op de Nieuwe Markt genieten van drie orkesten van de vereniging en, als klap op de vuurpijl, van special guest Ellece. Deze talentvolle jeugdige singer-songwriter uit Roosendaal heeft al twee singles uitgebracht.


"Samen musiceren maakt vrolijk! Dat merken wij wel nu we sinds een paar weken eindelijk weer live kunnen repeteren", zegt voorzitter Frans Witteveen. "En daar willen we anderen ook op trakteren, gewoon omdat het kan. Met onze vrolijke klanken geven we het Roosendaals winkelend publiek een flinke oppepper."

Twee vliegen in één klap

De vereniging wil met het openluchtconcert twee vliegen in één klap slaan. "Om blaasmuziek en cultuur meer te verbinden met het Roosendaalse bedrijfsleven en het publiek, is samenwerking gezocht met binnenstadsvereniging Collectief Roosendaal", zegt projectleider Guus Heselmans. "Het concert is dan ook met opzet gepland op een koopzondag. Let wel, MVR kan alleen veilig trakteren als we ons allemaal aan de afstandsregels van de anderhalve meter houden. Daarom is ons concert een doorloopevenement en zijn er voor het publiek geen zitplaatsen."

Vanaf 13.00 uur kunt u op een veilige manier luisteren en kijken naar:
- De Young Band onder leiding van Rumon Hagenaars
- De Concertharmonie onder leiding van Rob Sloekers
- Het Variatieorkest onder leiding van Wendy Bellens
- Singer-songwriter Ellece

n

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief