Afbeelding

Dronken automobilist (27) botst tegen betonnen paaltjes in Heerle: rijbewijs ingevorderd

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

HEERLE - Een auto is zaterdagavond aan de Herelsestraat in Heerle tegen betonnen paaltjes aangereden. De 27-jarige bestuurder uit Wouw bleek gedronken te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Buurtbewoners meldden gisteravond dat er mogelijk een ernstig ongeval gebeurd was aan de Herelsestraat. Ze hadden een harde klap gehoord, die klonk alsof er een auto tegen de betonnen paaltjes was aangereden. Het was onbekend of er gewonden bij betrokken waren, dus de politie kwam direct ter plaatse. 

Daar troffen ze de auto tegen de betonnen paaltjes aan. De bestuurder bleek ongedeerd en stond naast de auto. De man rook erg naar alcohol, dus lieten agenten hem een blaastest doen. Hieruit bleek dat hij flink boven het toegestane limiet zat. 

De 27-jarige man uit Wouw werd meegenomen naar het bureau. Daar moest hij een ademanalyse ondergaan. Hieruit bleek dat hij ruim drie keer teveel gedronken had. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod. De auto waar de man in had gereden is weggesleept door een takelbedrijf. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief