Afbeelding
Foto: Stichting Opkikker

Opkikkerdag voor Luc (8) uit Roosendaal

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - De achtjarige Luc uit Roosendaal heeft afgelopen zaterdag, samen met zijn ouders en zijn zussen Lieve (10) en Veerle (12), een hele speciale dag gehad. Zij krijgen namelijk hun eigen Opkikkerdag!

De ene na de andere verrassing stond deze dag op ze te wachten. Met als doel dat alle gezinsleden hun zorgen even konden vergeten. Luc is namelijk ziek, wat veel impact heeft op het hele gezin. Zaterdag speelde de ziekte even géén hoofdrol en konden ze volop genieten met elkaar!

Tijdens de Opkikkerdag werden Luc, Lieve, Veerle en hun ouders in het zonnetje gezet. Ze kregen de kans om de mooiste en stoerste sportauto’s te bewonderen en Luc mocht er zelfs wel een ritje in maken! ’s Middags werd het gezin meegenomen naar de enige echte Opkikker fotostudio, waar ze straalden tijdens hun eigen fotoshoot. Daar werden ze op de foto gezet door een echte professionele fotograaf! Ook de rest van de dag stonden er allerlei leuke verrassingen op hen te wachten. Eén ding is zeker: dit was een onvergetelijke dag, waar het hele gezin nog lang van zal nagenieten!

Stichting Opkikker

Al sinds 1995 organiseert de stichting Opkikkerdagen voor gezinnen met een ziek kind. Helikoptervluchten, boeven vangen met de politie of omgetoverd worden tot echte prinses: niets is hen tijdens deze dagen te gek! "Als je te horen krijgt dat je kind een chronische ziekte heeft, dan heeft dat impact op je héle gezin. In deze periode is ieder lichtpuntje ontzettend belangrijk. Dat is precies wat wij doen: lichtpuntjes bieden, zodat de gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief