Roosendaalse vrouw van fiets getrokken aan Espenberg: dader nog spoorloos
Foto:

Roosendaalse vrouw van fiets getrokken aan Espenberg: dader nog spoorloos

ROOSENDAAL - Een vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt aan de Espenberg in Roosendaal. Zij werd daar, vermoedelijk door een man, van haar fiets getrokken. De politie is daarom opzoek naar getuigen en bewakingsbeelden.


Een Roosendaalse vrouw fietste tussen 02.45 en 03.15 uur op het fietspad langs de Espenberg. Plotseling werd ze, vermoedelijk door een man, van haar fiets getrokken. Ze viel van haar fiets en raakte hierbij bewusteloos. Toen ze bij bewustzijn kwam, is de politie gewaarschuwd. De vrouw is voor behandeling van haar verwondingen naar de huisartsenpost gegaan. 

Agenten hebben in de omgeving een onderzoek ingesteld. Bij de zoektocht werd onder andere gebruik gemaakt van een politiehond. Ook is er een sporenonderzoek ingesteld. Op dit moment weet de politie niet meer dan dat er vermoedelijk sprake is van een onbekende man op een fiets, die wegreed richting de Dubbelberg. 

De politie is daarom dringend op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Mensen met meer informatie kunnen bellen naar 0900-8844, via het WhatsAppnummer van de politie (0612207006) of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). 


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>