Bij Bosshardt woonkamer van de wijk.
Bij Bosshardt woonkamer van de wijk. Foto: Coby Meurs

Vrijwilligers gevraagd Bij Bosshardt Roosendaal

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Ben jij op zoek naar een leuke en zinvolle tijdsinvulling overdag? Dan is Bij Bosshardt Roosendaal iets voor jou!

Bij Bosshardt is de huiskamer van de buurt. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden en andere activiteiten.

Wij zoeken vrijwilligers voor vaste (wekelijkse) activiteiten zoals: creatieve activiteiten; kookactiviteiten; sport en spel; pedicure en manicure; huiswerkbegeleiding; mensen op weg helpen in de digitale wereld.

Wij vragen een enthousiast, sociaal, ondernemend, creatief en accuraat type. Leeftijd vanaf 18 jaar. Kennis en ervaring van de genoemde activiteiten is een vereiste. Taken zijn het voorbereiden, uitvoeren en afronden van de activiteiten.

Wij bieden een gezellige en uitdagende werkplek, waarin je van betekenis kunt zijn voor anderen en het verschil kunt maken. Je maakt deel uit van het team en hebt inbreng in het aanbod van de activiteiten.

Lijkt dit je wat en ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met Coby Meurs via 06-25765869 of coby.meurs.lambrechts@legerdesheils.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief