Nieuwe opzet voor Sinterklaasintocht: Sint trekt door alle wijken!
Foto: Remko Vermunt

Nieuwe opzet voor Sinterklaasintocht: Sint trekt door alle wijken!

ROOSENDAAL - Sint Nicolaas Comite Roosendaal heeft weer een tipje van de sluier opgelicht als het gaat om de intocht van Sinterklaas. Eerder werd al bekendgemaakt dat er in ieder geval een intocht gaat zijn, maar inmiddels is ook naar buiten gekomen hoe dat er dan uit gaat zien.


Zaterdag 14 november om 13.00 uur zal Sinterklaas de haven van Roosendaal binnenvaren. De Goedheiligman wordt daar opgewacht door burgemeester Han van Midden en de vaste speakers, Wilma en Cindy. Tot zover is er niets nieuws, maar wat wel anders is dan andere jaren is dat inwoners niet aanwezig kunnen zijn bij de intocht. “Dat is ook helemaal niet nodig want wij willen u vragen om rond 12.30 uur in te loggen op onze Facebookpagina of op ons YouTube kanaal. Op deze manier bent u verzekerd van een plekje op de 1e rij en hoeft u niets te missen.” Inwoners kunnen dus gewoon thuis genieten van de intocht.

Na het ontvangst door de burgemeester gaat de intocht van start. Ook dat ziet er anders uit dan andere jaren. “Sinterklaas heeft aangegeven dat u niet naar het centrum van Roosendaal moet komen, maar dat u allemaal in uw eigen wijk mag blijven. Sinterklaas zal met zijn gevolg een intocht houden door alle wijken van Roosendaal, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om hen daar te zien. Hierbij is het enorm van belang dat u wanneer u langs de route gaat staan u 1,5 meter afstand houdt van een ander gezin!”

Het comité hoopt hiermee alsnog een geweldig feest neer te zetten voor alle kinderen in Roosendaal. “We zijn enorm blij dat dit op een aangepaste manier mogelijk is, maar dan hebben wij wel uw medewerking nodig. De route die de Sint gaat afleggen, evenals verdere details met betrekking tot de intocht, zullen wij in een later stadium bekend gaan maken.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief