Burgemeester in gesprek met inwoners over coronamaatregelen
Foto:

Burgemeester in gesprek met inwoners over coronamaatregelen

ROOSENDAAL - Burgemeester Han van Midden organiseert donderdagmiddag om 16.30 uur een livesessie op de Facebookpagina van de Gemeente Roosendaal. Tijdens deze sessie gaat hij live in gesprek met inwoners over de coronamaatregelen en hij beantwoordt vragen van inwoners.


“Veel mensen reageerden op mijn laatste bericht over Covid 19. Voor- en tegenstanders van de coronamaatregelen lieten zich horen.
En inwoners die het met me eens zijn, of oneens zijn. Ik ben blij met al die reacties, want het toont hoe sterk het onderwerp leeft binnen onze lokale samenleving. Dat hoort ook zo in een democratie”, stelt de burgemeester.

Omdat het hem niet lukt al die honderden reacties persoonlijk te beantwoorden, houdt hij nu een livesessie op Facebook. “Op die manier kunnen we verder live praten. Verder wil ik ook een aantal veelgestelde vragen toelichten, zoals het verschil tussen griep en corona.”

Heb je nu al een vraag voor de sessie, laat het de burgemeester weten in een reactie. De Facebook Live Sessie is donderdag 15 oktober om 16.30 uur via de Facebookpagina van de gemeente Roosendaal.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief