Inspecteur Hoezoo. FOTO ERIC VIS
Inspecteur Hoezoo. FOTO ERIC VIS

Inspecteur Hoezoo duikt in de verhalen van de Bijbel

Algemeen

ROOSENDAAL - Op zondag 25 oktober om 10.00 uur is er een bijzondere gezinsviering in de Kruiskerk. Het poppentheater Poppen & Meer geeft een voorstelling voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s. Inspecteur Hoezoo duikt erin!

Koning Liefdevol gaat op reis. Driekus moet samen met Carlijn op het paleis én de kluis passen. Daarin zit het belangrijkste boek van de wereld. Wanneer Barones Nooitgenoeg erachter komt dat de koning weg is, ziet zij haar kans schoon. Als ze de kluis kraakt, zal ze pas echt genoeg hebben. Lukt het inspecteur Hoezo om de daders te vinden? En zal hij zélf een echte schat ontdekken? Inspecteur Hoezo weet veel van geschiedenis en duikt in de verhalen van de Bijbel, die hij van de koning krijgt. Een verrassende voorstelling voor kinderen in de basisschoolleeftijd met belichting, muziek en geluidseffecten. De gezinsdienst begint om 10.00 uur in de Kruiskerk, Sint Lucasplein 1 in Roosendaal. Aanmelden via de website van de Kruiskerk.

Er is slechts plaats voor 30 bezoekers. Je kunt de voorstelling ook live of op een later moment meebeleven via internet. Kijk op: www.pgrkruiskerk.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief