Uitbreiding Keukensale Roosendaal verruimt kijk op keukens
Foto: Keukensale Roosendaal

Uitbreiding Keukensale Roosendaal verruimt kijk op keukens

ROOSENDAAL – Keukensale Roosendaal viert dit jaar haar 5-jarig bestaan. Om dat te vieren komt er van 19 tot en met 29 november een actie-10-daagse, waarbij mooie prijzen zijn te winnen, met als topper de verloting van een keuken.


DOOR RENÉ BRUIJNINCX

Al bij al de moeite waard om een kijkje te nemen in de winkel waarbij het oppervlak 300 m2 is uitgebreid en waarbij de vernieuwde voorgevel onmiddellijk zal opvallen. Thomas en Gregory heten u als klant van harte welkom.

Bedrijfsvisie

Thomas en Gregory dragen beiden op overtuigende wijze de bedrijfsvisie uit. “De aankoop van een keuken draait feitelijk om één vraag ‘Wat wil de klant nu precies hebben’”, duidt Thomas die visie. “Goed luisteren naar de klant is daarbij het allerbelangrijkst. De keukenopstellingen in onze showroom zijn er vooral om ideeën op te doen en om na te denken over mogelijkheden die in de thuissituatie toepasbaar zijn. Daarnaast verbinden we ons aan elke klant. Degene die het eerste gesprek met de klant voert, begeleidt het hele traject”, vult Gregory aan.

Stappenplan

“In feite zorgen we voor alles wat er bij de aankoop van een keuken komt kijken. We brengen in beeld wat de klant wil hebben, maken vervolgens een tekening, meten de keuken in en maken een leidingenschema. Daarnaast zorgen we voor professionele mensen die uiteindelijk de keuken plaatsen”, vullen de heren elkaar aan. “Bij al die onderdelen heeft de klant te maken met een en dezelfde persoon, namelijk degene waarmee het eerste gesprek is gevoerd. Dat is ook de reden dat we niet via een klantenservice werken, maar persoonlijk betrokken zijn bij iedere stap in het proces. Voor de klant is dat transparant en dat wordt erg op prijs gesteld”.

Maatschappelijk betrokken

“De maatschappelijke betrokkenheid van Keukensale laat zich zien bij de sponsoring van de RTL-programma’s Kopen zonder kijken en Uitstel van Executie. Met name daardoor is de toestroom van nieuwe klanten de afgelopen jaren zo toegenomen. Een welkom neveneffect is de groei van onze klantenkring omdat onze klanten uitermate tevreden zijn over ons winkelconcept. Klanten informeren familie en kennissenkring door de mond-tot-mond reclame”, benadrukt Thomas. “Ook dat raagt bij tot vergroting van het klantenbestand”.

Feest-10-daagse

“Vanwege ons 5-jarige bestaan en het feit dat onze winkel 300m2 groter is geworden en een volledig nieuwe gevel heeft gekregen, gaan we dus van 19 tot en met 29 november een actie-10-daagse houden. Er worden bij aanschaf van een keuken allerlei prijzen verloot. Van televisietoestellen tot fietsen en keukenmachines. Als klap op de vuurpijl verloten we zelfs een keuken. Al bij al reden genoeg om nu na te denken over een nieuwe keuken van Keukensale Roosendaal”, besluiten de heren enthousiast.

Keukensale Roosendaal
Oost-plein 11, 4706 NL Roosendaal
0165 - 201090
www.keukensale.com
roosendaal@keukensale.com
openingstijden op de website, maar ook daarbuiten op afspraak

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief