Kinderen schijnen hun lichtjes op ouderen: Wij laten onze lichtjes schijnen!
Foto:

Kinderen schijnen hun lichtjes op ouderen: Wij laten onze lichtjes schijnen!

ROOSENDAAL - Een lampionnenoptocht ‘s avonds in het donker met kinderen en ouders kon vanwege beperkende maatregelen in verband met corona niet doorgaan. 


De oudervereniging van basisschool De Cortendijck heeft daarom samen met het team een bijzonder alternatief bedacht: een lampionnenoptocht maar dan overdag met de eigen leerkracht en enkele ouders als begeleiding. Eindbestemming woon- en zorgcentrum De Bloemschevaert. 

Daar gingen ze in een optocht, alle kinderen van groep 1 t/m  8, onder muzikale begeleiding in een optocht op weg. Veel bewoners van De Bloemschevaert stonden op hun balkon, achter hun raam, te zwaaien en mee te zingen. De lampionnen (vele zelf gemaakt) hebben de kinderen daar achtergelaten. Ze worden in een gemeenschappelijke ruimte opgehangen. Mooie, vrolijke lichtjes voor de oudere medewijkbewoners, in deze donkere tijd!

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief