Roosendaler aangehouden met 30.000 euro aan henneptoppen
Foto: Politie.nl

Roosendaler aangehouden met 30.000 euro aan henneptoppen

ROOSENDAAL - De politie heeft afgelopen zaterdag een 24-jarige Roosendaler aangehouden voor het bezit, vervoer en handel van verdovende middelen. Bij een controle bleek de man twee vuilniszakken met gesealde zakken met henneptoppen bij zich te hebben. In totaal ging het om bijna tien kilo met een straatwaarde van 30.000 euro.


Agenten van de landelijke eenheid zagen op de A58 een auto rijden waarvan uit de politiesystemen bleek dat deze al eens was opgevallen in een verdachte situatie. De agenten besloten de auto even te volgen en zagen toen dat hij bij Roosendaal de snelweg verliet en op de Boulevard bij een rijtje garageboxen stopte. Daar besloten ze een verkeerscontrole te doen. Tijdens de controle roken ze een sterke hennepgeur, afkomstig van de twee grote vuilniszakken op de achterbank.

De bestuurder werd aangehouden, de auto en de hennep in beslag genomen. Bij nader onderzoek in de auto werd nog een verborgen ruimte aangetroffen. Dit soort ruimtes worden altijd later ingebouwd met het doel geld, drugs of wapens aan het zicht te onttrekken. In dit geval was de verborgen ruimte leeg. De politie stelt een nader onderzoek in naar de herkomst van de hennep.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief