Gert Jan van Oosterbosch is burgerraadslid voor Roosendaalse Lijst
Foto:

Gert Jan van Oosterbosch is burgerraadslid voor Roosendaalse Lijst

ROOSENDAAL - Het bestuur van de Roosendaalse Lijst is verheugd te kunnen melden dat de fractie van de Roosendaalse Lijst versterkt gaat worden door Gert Jan van Oosterbosch. Gert Jan zal benoemd gaan worden als burgerraadslid.


Deze rol heeft hij al eerder vervuld voor de Roosendaalse Lijst in 2016 en 2017, maar door een verhuizing buiten de gemeente moest hij hier mee stoppen. Gert Jan is geen onbekende in het Roosendaalse. Geboren en getogen in de gemeente heeft Gert Jan zich altijd betrokken gevoeld bij alles wat er speelt in de gemeente Roosendaal. Niet alleen heeft hij zijn werk in de gemeente, maar ook naast zijn werk is Gert Jan erg actief voor de gemeente en haar inwoners, in het bijzonder voor de jongeren in onze gemeente. Zo was hij van 2006 tot 2013 betrokken bij Clubberz, een organisatie die feesten organiseert speciaal voor jongeren onder de leeftijd van 18.

Daarnaast is hij geruime tijd actief geweest binnen Jong Roosendaal (Jongerenraad), onder ander als vice-voorzitter. Jong Roosendaal is een adviesorgaan voor het college van B & W en voor de gemeenteraad van Roosendaal. Dossiers waar Gert Jan in zijn tijd bij Jong Roosendaal mee bezig was, waren onder meer de sluitingstijden van de horeca, starterswoningen en hoger onderwijs (HBO) in Roosendaal.

Vanaf 2016 is Gert Jan bestuurslid en mede-organisator van het Bevrijdingsfestival Roosendaal. Op een vernieuwende manier worden voor alle leeftijdsgroepen in Roosendaal activiteiten georganiseerd rond het thema bevrijding / vrijheid.

Gert Jan heeft ook een eigen adviesbureau dat zich richt op totaaloplossingen voor jongerenbeleid en jongerenparticipatie bij overheden en maatschappelijke organisaties. Hierbij ligt de focus voornamelijk op adviseren, begeleiding en coaching van organisaties met als doel jongeren meer bij het beleid of bij de organisatie te betrekken.

Met de komst van Gert Jan bevestigt het bestuur van de Roosendaalse Lijst de lijn van vernieuwing en verjonging in haar fractie. Bestuur en fractie verwelkomen Gert Jan als burgerraadslid, en wensen hem veel succes in deze functie.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief