[Fotoalbum] Onrust in Langdonk na wéér een nacht met vuurwerk
Foto: CHRISTIAN TRAETS
Fotoalbum

Onrust in Langdonk na wéér een nacht met vuurwerk

ROOSENDAAL - De politie heeft maandagavond moeten ingrijpen in de wijk Langdonk, nadat er veelvuldig vuurwerk werd afgestoken.


De avond begon met een brand, vermoedelijk ontstaan door vuurwerk, in het kerkje achter de Lindenburg. De brandweer heeft de brand geblust. In de tussentijd werd er op het grasveld langs de Elisadonk veelvuldig vuurwerk afgestoken door een grote groep jongeren. Hierbij moest de brandweer twee keer in actie komen nadat er jerrycans met brandbaar spul gecombineerd met vuurwerk werd afgestoken. Hierbij ontstond er een brand op het grasveld.

Uiteindelijk heeft de politie een linie gevormd en hebben ze een gedeelte van de Elisadonk schoongeveegd. Tijdens deze onrustige avond heeft de politie aanhoudingen verricht, hoeveel is niet bekend en er zou vuurwerk in beslag zijn genomen. Tijdens deze avond was de Roosendaalse burgemeester met de politie mee om het vuurwerkoverlast met eigen ogen te zien. Het zou volgens omstanders al meerdere dagen onrustig te zijn geweest.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief