Politie houdt zeven personen aan in Langdonk; Eén persoon met een mes
<p>Archieffoto</p>

Archieffoto

(Foto: Christian Traets)

Politie houdt zeven personen aan in Langdonk; Eén persoon met een mes

ROOSENDAAL - De politie heeft woensdagavond rond 20.30 uur nog eens drie personen aangehouden in de wijk Langdonk. Eén persoon werd aangehouden met een mes op zak, hij verzette zich bij zijn aanhouding. De andere twee personen zijn aangehouden voor samenscholing op de Saskiadonk.


Sinds gisteravond (24 november) geldt er al een samenscholingsverbod in Roosendaal. Dat houdt in dat je met niet meer dan twee personen bij elkaar mag komen op straat. Woensdagavond rond 20.00 uur werden op grond van dat besluit ook al vier mensen aangehouden bij de Evelindeflat.

De politie laat weten dat er vandaag ook zogenaamde stopgesprekken zijn gevoerd met een aantal mensen. Dit gebeurde na aanleiding van opruiende posts op sociale media. “Doel van de gesprekken is kenbaar maken dat we weten wie er achter de accounts zitten en duidelijk maken dat we dit als politie niet tolereren”, meldt de politie.
 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/roosendaal&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief