Onrust houdt aan: Brandstichtingen in de wijk Kortendijk
Foto: Christian Traets

Onrust houdt aan: Brandstichtingen in de wijk Kortendijk

ROOSENDAAL - Woensdagavond en -nacht leek het rustig in de gemeente Roosendaal. De keiharde knallen bleven voor een groot deel uit, toch was het geen rustige nacht voor de hulpverleners. Deze keer was het de wijk Kortendijk die werd opgeschrikt door meerdere brandstichtingen.


Zo werd er een bouwkeet aan de Azurietdijk / A-dijk in brand gestoken. Kort daarna werd er een melding gemaakt van een voertuigbrand aan de Lavadijk. Daar brandde een auto volledig uit. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf. 

Anderhalf uur later stond een hangplek aan de Flaneerdijk volledig in brand. De hangplek raakte zwaar beschadigd. In alle gevallen heeft de brandweer de brand geblust. De oorzaken van de branden zijn nog niet bekend. Of de branden in verbinding staan met de ongeregeldheden in de naastgelegen wijk Langdonk is ook niet bekend.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief