Black Friday in Roselaar: ‘Kom tijdens de rustige uren en win prijzen!’
Foto:

Black Friday in Roselaar: ‘Kom tijdens de rustige uren en win prijzen!’

ROOSENDAAL - Winkeliers zijn al een tijdje bezig met Black Friday-deals, maar morgen is het echt zo ver. De jaarlijkse Black Friday staat voor de deur waarbij ondernemers stunten met kortingen. Winkelcentrum Roselaar is er dan ook helemaal klaar voor en verwacht veel bezoekers.


Om die drukte een beetje te spreiden wordt Black Friday in de Roselaar omgedoopt tot Black Friday Weekend. “Kom vooral op doordeweekse dagen en in onze rustige uren, want dan kunt u ongehinderd naar cadeautjes gluren. Laten we samen verantwoord en slim onze inkopen doen, dan heeft iedereen straks een gevulde schoen.”

Het winkelcentrum wil een piek op vrijdag (de 27e) voorkomen en op deze manier kan bezoek ook op andere dagen langskomenDe mensen die juist kiezen voor die andere, rustigere, momenten maken daarnaast nog eens kans op leuke prijzen. 

Goodiebag cadeau 

Slim shoppen wordt beloond met een leuk cadeau. Shop tijdens Black Friday Weekend op rustige momenten op vrijdag 27 november tussen 10:00 - 11:30 & 18:00 - 20:00, zaterdag 28 november tussen 10:00 - 11:30 en zondag 29 november tussen 12:00 - 14:30 en krijg op vertoon van je kassabon een gratis goodiebag bij de hostess. De plek waar de hostess komt te staan is op het plein bij Multivlaai.  Let op: OP = OP.

Scan & Win actie 

Het is simpel: shop op rustige uren, scan je kassabon en win je aankoopbedrag terug. Tot een maximum van € 250,-. Dat is nog eens leuk winkelen.

Hoe werkt het?

- Shop in de daluren
- Upload je kassabon via link en vul je gegevens in
- Maak kans op jouw aankoopbedrag retour.

Voor meer informatie kunt u terecht op winkelcentrumroselaar.nl/blackfriday

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief