Afbeelding
Foto:

Stichting De la Vie krijgt waardebonnen van GDO-Netwerk

Door: Remko Vermunt Algemeen

NISPEN - Kicky van Loon van Stichting De la Vie heeft woensdag dertig waardebonnen voor hapjesplanken ontvangen vanuit het GDO netwerk. Marianne van Steenbergen en Leon Westmaas kregen de eer om de waardebonnen te overhandigen.

Stichting De la Vie bekommert zich om kinderen in de regio Roosendaal die onder de armoedegrens leven. Een groep die het normaal gesproken al zwaar heeft, maar door de coronacrisis het extra te verduren heeft gehad.

Dat is ook de reden dat de leden van het Goede Doelen Ontbijt, kort GDO-netwerk genoemd, besloten hebben om deze kinderen en hun ouders te verwennen met een extraatje. Zeker met de feestdagen in het vooruitzicht.

Het GDO netwerk heeft waardebonnen voor een hapjesplank ter waarde van € 35,- ter beschikking gesteld. De gezinnen kunnen die bij vijf verschillende Roosendaalse horecagelegenheden inleveren, te weten: ’t Wapen van Roosendaal, Grand Café Chagall, Frattino, Pinxos en Lunchcafé Lente. De keuze is aan henzelf.

Zo hebben niet alleen de gezinnen een extraatje met de feestdagen, maar wordt de lokale horeca ook een beetje geholpen in deze voor hen lastige tijden. Meer weten over wat het GDO-netwerk allemaal doet? Neem een kijkje op www.gdo-netwerk.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief