Afbeelding

Roosendaalse zaak bij Opsporing Verzocht: Vrouw van fiets geslagen

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een zaak uit Roosendaal. Een 34-jarige vrouw werd in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 september plotseling door een man van haar fiets geslagen. Dit gebeurde ter hoogte van de Espenberg in Roosendaal. Het slachtoffer raakte buiten bewustzijn en het is onduidelijk wat er verder met haar is gebeurd. 

De vrouw fietste die nacht vanuit het centrum van Roosendaal richting de wijk Tolberg. Nadat ze van haar fiets werd geslagen, raakte ze buiten bewustzijn. Toen ze wakker werd, zag ze haar vermoedelijke belager op een fiets vertrekken richting de Dubbelberg. Opvallend is dat er niets is weggenomen, dus het lijkt niet om een beroving te gaan. Doordat het slachtoffer enige tijd buiten bewustzijn was, is het onduidelijk wat er met haar is gebeurd. Mogelijk had de dader een seksueel motief. Door de klap had het slachtoffer een opgezwollen wang en oogkas en een bloedende mond. Later bleek dat ze ook zware hersenschudding had opgelopen. Op camerabeelden uit de omgeving zijn mogelijke enkele belangrijke getuigen te zien die getoond zullen worden in Opsporing Verzocht.

Vorig jaar, op 24 juni 2019, is op bijna dezelfde plek een andere vrouw op een soortgelijke manier aangevallen. De politie wil graag weten of andere mensen rond diezelfde plek ook zo’n nare ervaring hebben gehad, maar daarvan mogelijk nog geen aangifte hebben gedaan.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 1 december, rond 20:35 uur op NPO1. De volgende dag rond 13:30uur wordt de uitzending herhaald op NPO2.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief