Diploauitreiking Jiu Jitsuka's maandag 19.00 uur
Diploauitreiking Jiu Jitsuka's maandag 19.00 uur Foto: Cor Schuurbiers

Judo en Jiu Jitsuexamens bij Budoschool Cor Schuurbiers

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - De afgelopen week zijn er weer de halfjaarlijkse examens geweest bij Budoschool Cor Schuurbiers in Sporthal de Roos.

Ondanks alle Corona maatregelen hebben de kinderen redelijk kunnen trainen maar de wedstrijden staan helaas op een heel laag pitje en we hopen dan ook dat deze weer gauw hervat mogen worden. Ook mochten de ouders er dit keer wederom niet bij de examens aanwezig zijn, net zoals voor de grote vakantie en dat is eigenlijk voor de kinderen wel de kers op de taart zal ik maar zeggen.

Foto’s en filmpjes van dit examen zijn te zien op YouTube en Facebook

Kinderen leven daar altijd naar toe en dus is het voor de 2e keer dat ouders er niet bij mochten zijn. Maar ik heb van het examen veel foto’s en filmpjes gemaakt die natuurlijk allemaal op YouTube, maar ook op Facebook te zien zijn van alle groepen op Budoschool Cor Schuurbiers. Ik krijg daarom ook vele positieve reacties van de ouders zodat ze toch een klein beetje bij het examen aanwezig konden zijn.

De Kinderen hadden hierdoor wel minder stress want als de ouders erbij zijn en de opa’s en oma’s dan zijn ze natuurlijk wel een stuk zenuwachtiger en zijn de prestaties meestal iets minder zal ik maar zeggen. En nu heeft iedereen het heel erg goed gedaan en zijn dan ook geslaagd voor hun band/ slip en Diploma natuurlijk.

Namens Budoschool Cor Schuurbiers van harte gefeliciteerd met het behalen van julie band/slip en diploma.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief