Studenten van Associate degrees Academie hebben wat te kiezen
Foto:

Studenten van Associate degrees Academie hebben wat te kiezen

ROOSENDAAL - Goed nieuws voor studiekiezers! De opleiding Human Resource Management (HRM) in Roosendaal heeft nieuwe uitstroomprofielen. Dat betekent dat studenten gerichter kunt kiezen binnen het brede vakgebied van HR. En dat bedrijven straks kunnen profiteren van HR-professionals met een duidelijk specialisme. De nieuwe profielen worden gepresenteerd tijdens de online Open avond op 12 januari.


Met de nieuwe profielen speelt de Associate degrees Academie in Roosendaal in op de vraag vanuit bedrijven in de omgeving. Dat is belangrijk want zo binden ze hoger opgeleiden aan de regio. Na de zomer kunnen nieuwe studenten HRM een keuze maken uit 3 profielen: HR-Officer, HR-Recruiter en HR-Talentcoach. Vorig jaar startten ook de opleidingen Bedrijfskunde en Management met uitstroomprofielen. Studenten zijn enthousiast, vooral omdat ze zich mogen specialiseren en voor een concreet beroep kunnen kiezen.

Online Open avond
De Associate degrees Academie verzorgt op dinsdag 12 januari een online Open avond voor studiekiezers en hun ouders. In live presentaties krijgen bezoekers meer informatie over de 9 voltijd opleidingen én de profielen. En er is ruimte om te chatten met docenten en studenten. Dit blijkt een laagdrempelige manier voor studenten om al hun vragen te stellen. Via ad-academie.nl kunnen studiekiezers zich aanmelden voor de Open avond.

Hulp bij studiekeuze
Voor studiekiezers die nog geen idee hebben wat ze willen studeren en die niet weten hoe ze een goede opleiding moeten kiezen, heeft de Associate degrees Academie een pagina Online studiekeuze ingericht. Zes heldere stappen helpen bij het maken van de juiste keuze. Studiekiezers kunnen hier 24/7 terecht!

Associate degrees
Een Associate degree is een 2-jarige praktijkgerichte opleiding met een wettelijk erkend hbo-diploma op onderwijsniveau 5. Het is een mooie vervolgstap voor mbo 4-studenten en praktische havisten. De Associate degrees Academie is een samenwerking tussen Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences. De academie heeft ruim 500 studenten en 9 voltijd Ad-opleidingen.

 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief