ABN AMRO sluit kantoor aan de Markt: Te weinig klanten op bezoek
Foto: Google Maps

ABN AMRO sluit kantoor aan de Markt: Te weinig klanten op bezoek

ROOSENDAAL - Het ABN AMRO kantoor op de hoek van de Markt en de H.G. Dirckxstraat in Roosendaal gaat per 5 maart 2021 dicht. Dat heeft de bank dinsdag bekendgemaakt. “Voor klanten is het steeds minder noodzakelijk om een bankkantoor te bezoeken. Als gevolg neemt het aantal klanten dat een bankkantoor bezoekt elk jaar verder af. Daarom sluit ABN AMRO dit kantoor.”


Volgens ABN AMRO is het aantal klanten (ook ouderen) dat kiest voor online bankieren door Covid-19 in een verdere stroomversnelling geraakt. “Het afgelopen jaar hadden we voor het eerst meer dan één miljard klantcontacten via de digitale kanalen.” Een fysiek kantoor is daarom niet noodzakelijk meer, stelt de bank. Wie tóch een bezoek wil brengen aan een kantoor, wordt vanaf nu doorverwezen naar het kantoor in Breda. ABN AMRO-klanten kunnen ook geld opnemen, geld storten en sealbags storten bij de geldautomaten van Geldmaat. 

De sluiting van het kantoor in Roosendaal heeft geen directe gevolgen voor de medewerkers. Het kantoorpand wordt verkocht. ABN AMRO biedt klanten die meer willen weten over Internet Bankieren, de ABN AMRO app of Beeldbankieren een gratis cursus online bankieren aan. Klanten kunnen zich hiervoor aanmelden via abnamro.nl/cursus of bellen naar 0900 0024.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief