Creatieve drugsdealer gepakt door politie: ruim honderd zakjes met hennep en cocaïne
Foto: Politieteam Roosendaal

Creatieve drugsdealer gepakt door politie: ruim honderd zakjes met hennep en cocaïne

ROOSENDAAL - Een 23-jarige man uit Bergen op Zoom is dinsdagmiddag aangehouden in de Bosstraat in Roosendaal op verdenking van drugshandel. De drugsdealer is aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.


Agenten van politieteam Roosendaal hebben dinsdagmiddag een speciale actiedag gehouden in het kader van ondermijning. Tijdens deze actie zagen ze een drugsdeal plaatsvinden in de Industriestraat. De koper werd meteen staandegehouden en legde een verklaring af. De drugsdealer is later in de Bosstraat aangehouden. In zijn auto troffen de agenten een kleine hoeveelheid hennep aan.

De auto van de Bergenaar werd in beslag genomen en op het politiebureau werd de auto verder onderzocht. “In de auto troffen zij een boodschappentas aan met daarin, op het eerste gezicht, diverse verpakkingen die normaal gesproken ook wel in een boodschappentas te vinden zijn”, stelt de politie. “Maar de agenten keken verder dan hun neus lang was en vonden de boodschappen er toch wel wat apart uitzien. Ze openden de verpakkingen en troffen daarin bijna 100 gripzakjes hennep en 55 ponypacks met cocaïne aan.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief