Frédérique Assink en François Vissers
Frédérique Assink en François Vissers Foto: Karen Suijkerbuijk-Ader

Team Doelbewust en De Rose-Linde tekenen contract

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Inloophuis De Rose-Linde is een open huis voor iedereen die met de ziekte kanker te maken heeft. Het inloophuis biedt laagdrempelige ondersteuning voor (ex) patiënten, mantelzorgers, naasten en nabestaanden. 

Het afgelopen jaar is het ook voor De Rose-Linde, haar gasten en vrijwilligers verre van eenvoudig geweest. Door de coronapandemie konden de meeste activiteiten niet doorgaan en is het inloophuis momenteel dankzij de inzet van vrijwilligers alleen open voor individuele gesprekken en blijft het ook digitaal en telefonisch bereikbaar. Het inloophuis geeft op deze manier toch nog een zinvolle invulling aan een belangrijk deel van een functie die het inloophuis graag vervult, namelijk het aanbieden van een luisterend oor.

Steun

Ondanks deze moeilijk periode voelt het inloophuis zich erg gesteund. Die steun wordt herkend in dankbare gasten, gemotiveerde vrijwilligers, maar ook in andere pleitbezorgers.Eén daarvan wil het inloophuis niet onbenoemd laten. Dat is Team Doelbewust.

Activiteiten uitvoeren

Team Doelbewust is al sinds de start van de activiteiten van De Rose-Linde betrokken als belangrijke steunpilaar. Mede dankzij de bijdragen van Team Doelbewust kan De Rose-Linde haar activiteiten uitvoeren. Groot was het enthousiasme dan ook toen een afvaardiging van het bestuur van De Rose-Linde vorige week een nieuw driejarig contract met Team Doelbewust mocht ondertekenen. De Rose-Linde wil haar dank uitspreken aan het bestuur van Team Doelbewust en daarmee ook aan alle sponsoren van het team en alle betrokken vrijwilligers, enthousiaste mensen, sporters, sportievelingen en donateurs die met wandelen, lopen, fietsen en allerhande creatieve acties geld hebben ingezameld voor de doelen die Team Doelbewust een warm hart toedraagt. De gasten, vrijwilligers, coördinator en het bestuur van De Rose-Linde willen via deze weg hun dankbaarheid tonen voor deze aanhoudende en tomeloze inzet. Zonder eigen belang wordt vrije tijd aangewend, waarmee een bijdrage geleverd wordt aan Team Doelbewust en de doelen die die het team steunt. Op deze manier wordt continuïteit verbonden aan de activiteiten van Inloophuis De Rose-Linde.

André van Wesel en Lotte Ris.


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief