Afbeelding
Foto: Politie.nl

Inbreker (41) aangehouden na diefstal van gereedschap uit bestelauto aan Molenstraat

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

ROOSENDAAL - De politie heeft in de vroege ochtend van zondag 7 februari een 41-jarige inbreker aangehouden in Roosendaal. Hij had gereedschap uit een bestelauto aan de Molenstraat gestolen.

Even na 05.00 uur meldde een getuige dat hij zag dat er werd ingebroken in een bestelauto die geparkeerd stond aan de Molenstraat in Roosendaal. De inbreker had een ruitje van de auto ingeslagen. Zo verschafte hij zich toegang tot de laadruimte, waarna hij kratten met gereedschap stal. 

De getuige belde de politie en agenten waren snel ter plaatse. Zij zagen de dief nog wegrennen. Op het gemakje volgden de agenten de sporen in de sneeuw en konden zo de 41-jarige inbreker achterhalen. De man zonder vaste woon- of verblijfplaats probeerde zich nog te verstoppen achter een muurtje in de Kloosterstraat, maar daar kwamen agenten snel achter. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij zal vandaag gehoord worden door rechercheurs. 

Het gestolen gereedschap is teruggevonden. De bestelauto waar de inbraak in plaatsvond is weggesleept. De eigenaar kan zich melden bij de politie. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief