Crowdfunding voor kapperszaak: ‘Zij zijn echt aan de grond genageld’
Foto:

Crowdfunding voor kapperszaak: ‘Zij zijn echt aan de grond genageld’

ROOSENDAAL - Bijna alle ondernemers hebben het op dit moment enorm zwaar. Niet-essentiële winkels mogen hun deuren niet openen. Maar, waar kledingzaken wel online doorgaan, zijn kappers echt aan de grond genageld. Zij kunnen niets anders dan afwachten. “En daarom ben ik een actie gestart voor Pure Hair”, vertelt Marlies van Tijs-Koremans.


“Iedereen moet iets inleveren in deze coronaperiode, maar Pure Hair heeft het als kapsalon zwaar te verduren”, stelt Marlies. Eigenaresse Kim is haar ex-schoonzus en daarom wil ze haar graag helpen om de zaak overeind te houden waar ze jaren hard voor heeft gewerkt. “De steun van de overheid is een hele kleine druppel op een gloeiende plaat, geen omzet en alle kosten lopen gewoon door. Het is maar de vraag wanneer ze weer open mag en of ze er dan financieel uit gaat komen. De vraag is hoe lang hou je dit vol als je core business lange tijd stil wordt gelegd.”

Daarom is Marlies voor Kim van kapsalon Purehair in Roosendaal een crowdfundactie gestart. “Om haar hopelijk een goede financiële ‘boost’ te geven, zodat we deze mooie en professionele kapsalon open kunnen houden en ook de daarbij behorende banen. Als iedereen een beetje bijdraagt, moet het goed komen!” Het doel van Marlies is om een bedrag van 25.000 euro op te halen. Na een week staat de teller al over de vijfduizend euro. Wil jij ook een steentje bijdragen? Doneren kan op www.doneeractie.nl en dan zoeken op Roosendaal.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief