Vorstschade aan A58: Rijkswaterstaat sluit de weg één dag af

Vorstschade aan A58: Rijkswaterstaat sluit de weg één dag af

ROOSENDAAL - Wie zaterdag richting Etten-Leur of Breda gaat rijden, zal een omleidingsroute moeten volgen. Rijkswaterstaat gaat namelijk onderhoud uitvoeren aan de A58 om vorstschade aan het asfalt te herstellen. De weg wordt zaterdag 20 februari van 08.00 tot 18.00 uur afgesloten tussen knooppunt de Stok en (23) Roosendaal-Oost.  


Voor het verkeer vanaf de A17 en A58 wordt er een grootschalige omleidingsroute ingesteld via de A17/A16/A58. Tekstwagens langs de weg ter hoogte van Roosendaal geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Vorstschade aan het asfalt 

De winterse omstandigheden hebben afgelopen periode tot asfaltschades geleid. Daar waar nodig zijn tijdelijke maatregelen getroffen en spoedreparaties uitgevoerd. In de komende weken vinden in Zuid-Nederland nog meer herstelwerkzaamheden plaats. Wanneer schade geen direct gevaar oplevert, wordt deze meegenomen in de onderhoudswerkzaamheden die vanaf het voorjaar van 2021 worden uitgevoerd. Wel nemen we tijdelijke veiligheidsmaatregelen voor de weggebruikers, maar ook om veilig te kunnen werken. Zo plaatsen we onder meer waarschuwingsborden, stellen we snelheidsbeperkingen in en waar nodig sluiten we rijstroken af.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief