VVD wil meer duidelijkheid over toekomst Leisurepark De Stok en Designer Outlet
Foto:

VVD wil meer duidelijkheid over toekomst Leisurepark De Stok en Designer Outlet

ROOSENDAAL - Hoe staat het met de uitbreiding van Designer Outlet Roosendaal? En hoe kan er een betere verbinding komen tussen Leisurepark De Stok en de binnenstad? Het zijn twee vragen van de VVD-fractie aan het college van burgemeester en wethouders.


“VVD Roosendaal ziet veel mogelijkheden liggen in het Leisurepark De Stok en het Designer Outletcenter aan de westkant van onze stad”, stellen Sanneke Vermeulen en Kees Verstraaten. “Ondernemers investeren hier fors en hopen op niet al te lange termijn 3 miljoen bezoekers te verwelkomen. Als onderdeel van Roosendaal Beleefstad zullen we bij deze uitbreidingen gezamenlijk op moeten trekken.”

Daarom willen ze van de verantwoordelijke wethouder een update over de stand van zaken in het gebied. “Kunt u aangeven in welke fase het uitbreidingsproces zit? In hoeverre is er een link te maken met een gebiedsvisie voor het gehele Leisurepark De Stok? En wordt de parkeerproblematiek die wij als VVD al eens hebben aangekaart hierin meegenomen?”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief