Roosendaal Citymarketing lanceert nieuwe campagne voor en door Roosendalers
Foto:

Roosendaal Citymarketing lanceert nieuwe campagne voor en door Roosendalers

ROOSENDAAL - Roosendaal Citymarketing heeft deze week een nieuwe campagne gelanceerd. Onder het motto ‘Roosendaal maakt het bereikbaar’ wordt een stad in beeld gebracht die constant in beweging én in ontwikkeling is. “Een ondernemende en ambitieuze stad die gezien mag worden!” In de hoofdrol: de Roosendalers zelf, want zij maken de stad!


De campagne bestaat uit meerdere video’s en een nieuwe website die afgelopen week gelanceerd is. Hierop laten ze zien wat voor moois er allemaal gebeurt in Roosendaal. De campagne start met een video, die het verhaal van de stad vertelt. De komende maanden komen er nog meer video’s uit, gericht op bezoekers, bewoners, bedrijven en talenten. Met verhalen van en uit de stad, die bijdragen aan het versterken van het imago van Roosendaal. “Of je hier nu woont, studeert, werkt of op bezoek bent, ze maken duidelijk dat Roosendaal een plek is om trots op te zijn!”

Roosendaal Citymarketing, haar partners en de gemeente gaan er de komende jaren alles aan doen om Roosendaal zichtbaar te maken en op de kaart te zetten. Burgemeester Han van Midden: “Roosendaal is een unieke stad met een ontzettend vruchtbare voedingsbodem voor iedereen met ambities. Er gebeurt ontzettend veel moois in de stad, van duurzame bouwprojecten tot aan innovatieve ondernemingen die zich hier vestigen, of de mbo- en hbo-opleidingen die steeds meer jong talent aantrekken. Het is geweldig dat we dat nu ook aan de buitenwereld kunnen laten zien. Roosendaal mag er zijn!”

Nieuwe website

Naast de lancering van de video is er ook een nieuwe website live. Op www.inroosendaal.nl vind je informatie over het woon-, studeer-, werk- en ondernemersklimaat van Roosendaal. De site is een wegwijzer, die het de online bezoeker makkelijker maakt om door de stad te ‘navigeren’. Voor ondernemers die verder willen komen, voor jonge talenten die hier willen studeren en voor bewoners die meer willen weten over projecten en activiteiten in hun stad. De verschillende video’s en verhalen voor de campagne ‘Roosendaal maakt het bereikbaar’ zijn te volgen op de website, via Facebook en LinkedIn op In Roosendaal en Instagram via @in.roosendaal.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief