Roosendaalse automobilist (33) rijdt in sloot en scheldt agenten de huid vol
Foto: Politie.nl

Roosendaalse automobilist (33) rijdt in sloot en scheldt agenten de huid vol

ROOSENDAAL - Agenten hebben op de A59 ter hoogte van knooppunt Noordhoek een 33-jarige Roosendaler aangehouden. De man was met zijn auto in de sloot beland, hij verkeerde vermoedelijk onder invloed.


Een 33-jarige man uit Roosendaal is vanmorgen op de A59 ter hoogte van het knooppunt Noordhoek met zijn auto in de sloot beland. Vermoedelijk was hij onder invloed. Rond 07:45 uur kwamen er agenten aan op de plaats van het ongeval. De verdachte zat op dat moment ter controle in de ambulance. 

Een van de agenten wilde vervolgens een blaastest bij de man afnemen omdat het vermoeden bestond dat hij gedronken zou hebben. Dat weigerde de Roosendaler. Daarop werd hij aangehouden voor het mogelijk rijden onder invloed.

Geboeid

Omdat de man niet mee wilde werken aan zijn aanhouding werd hij geboeid in een politieauto gezet. De verdachte gedroeg zich vervelend en bedreigde de agenten met de dood. Na te zijn overgebracht naar het politiebureau weigerde de man daar opnieuw mee te werken aan een alcoholtest. De man is na verhoor met een proces-verbaal voor rijden onder invloed en belediging op zak in vrijheid gesteld.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief