Offroad buggy rijden in het Oosten? Het Schwarzwald Rijssen
Foto:

Offroad buggy rijden in het Oosten? Het Schwarzwald Rijssen

Advertorial - Het Schwarzwald Rijssen is de toplocatie voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en familiefeesten en is gevestigd op een bosrijke locatie direct aan de A1.


Met een groot aanbod aan gemotoriseerde activiteiten is er voor elk soort feest een spraakmakende invulling. De hardloper op dit moment is het buggy rijden. Als een van de weinige buggy aanbieders in Nederland bieden we namelijk de mogelijkheid om voor een groot deel offroad te crossen.

De speciale banden zorgen voor extra grip en voor nog meer veiligheid. Geef nog maar eens extra gas en voel je een echte rallycoureur. Onze instructeurs zorgen voor een maximale veiligheid tijdens de rit.

Andere aansprekende activiteiten zijn quad rijden op de crossbaan, 4x4 clinic, e-chopper rijden en voor de liefhebbers is er een escaperoom.

Gaat de voorkeur uit naar een arrangement? Bij Het Schwarzwald combineer je een gave activiteit met een heerlijk diner. Het diner is in de vorm van een uitgebreide BBQ of een buffet.

Voor meer informatie over de activiteiten en arrangementen of alvast reserveren klik op de onderstaande link van Het Schwarzwald.

Beleef ’t bij Het Schwarzwald!
Het Schwarzwald
Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief