Vlnr: Jan Simons (LionsClub Roosendaal), Chantal van Ommen (stichting Heppie), Bob van Dijk (LionsClub Roosendaal).
Vlnr: Jan Simons (LionsClub Roosendaal), Chantal van Ommen (stichting Heppie), Bob van Dijk (LionsClub Roosendaal). Foto: Rob Luijben

LionsClub schenkt 1000 euro aan stichting Heppie

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Jan Simons en Bob van Dijk hebben namens LionsClub Roosendaal een cheque van maar liefst €1000,- overhandigd aan stichting Heppie, vertegenwoordigd door vrijwilligster Chantal van Ommen.

Deze donatie is mogelijk gemaakt door het mooie succes van de wijn- en bonbonactie 2020. Via deze weg spreken wij ook onze grote dank uit naar iedereen die aan de actie heeft deelgenomen of heeft gesponsord!

Heppie vakanties & weekenden is er speciaal voor kinderen van 6 t/m 18 jaar. Ook zijn er begeleide gezinsvakanties. Bij een weekend of vakantie van Heppie draait alles om gezelligheid, lol en onbezorgd spelen. Lekker ravotten en ontspannen in een leuke groep van leeftijdsgenootjes. Tegelijkertijd is er alle aandacht en zorg voor elk individueel kind. Positieve ervaringen in een geborgen sfeer, veilige omgeving en binnen een klimaat van oprechte aandacht, dat typeert Heppie vakanties & weekenden.

Wij hopen dat komend seizoen weer veel kinderen en gezinnen een onvergetelijke vakantieweek of weekend kunnen beleven!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief