Foto: Politie

Vier aanhoudingen na gewelddadige diefstal: Slachtoffer komt uit Roosendaal

ROOSENDAAL - Drie mannen van 16, 20 en 21 jaar zijn donderdagavond het slachtoffer geworden van een gewelddadige diefstal van twee horloges. Dat gebeurde op het parkeerterrein bij het Trivium in Etten-Leur. De verkopers, waarvan één uit Roosendaal, werden bedreigd met een vuurwapen. 


De politie kreeg om 19.30 uur een melding dat een afspraak tussen kopers en verkopers van horloges op het Trivium was uitgelopen op een gewelddadige diefstal. De politie kwam snel ter plaatse en daar vertelden de slachtoffers dat zij onder dreiging van een vuurwapen de horloges moesten afgeven. De daders waren daarna weggereden in een witkleurige Seat.

De politie reageerde direct met meerdere eenheden. Een van de surveillance eenheden signaleerde de gezochte auto op de A16, rijdend in de richting van Rotterdam. Er werd een stopteken gegeven op de A59 ter hoogte van Terheijden waaraan door de bestuurder werd voldaan. De vier inzittenden werden middels de benaderingstechniek gevaarlijke verdachten uit de auto gehaald en aangehouden. Bij de fouillering zijn zaken aangetroffen die wijzen op betrokkenheid van het viertal bij de beroving in Etten-Leur. De vermoedelijke daders zijn 19, 21, 23 en 25 jaar en komen uit de omgeving van ’s-Hertogenbosch.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief