Wim Aarsman als Adjudant bij Priens Raan I.
Wim Aarsman als Adjudant bij Priens Raan I. Foto: G. Uijtdewilligen

Eerbetoon aan ons overleden lid Wim Aarsman

Sport en vereniging

NISPEN - Afgelopen week ontvingen wij het droevige bericht dat op 26 maart jl. Wim Aarsman is overleden. Wim was vanaf 1982 een zeer gewaardeerd lid en in de periode vanaf 1983 tot en met 1987 was hij Adjudant van de Stichting Carnaval Nispen in Aopelaand.

Vanaf het moment dat Wim lid was van onze Stichting heeft hij jarenlang een gedeelte van zijn autobedrijf kosteloos ter beschikking gesteld voor het opbouwen en het verder afwerken van de Prinsenwagen die jaarlijks meereed in de optocht.

Ook werden jarenlang alle veldtekens en steunorders bij Wim gegoten. Die werden dan in de woonkamer geschilderd en verder afgewerkt en altijd werd door Mia gezorgd voor een baklje koffie of kopje thee en daarna nog een paar drankjes.

Na de tijd dat hij adjudant was heeft Wim nog vele jaren deel uitgemaakt van het bestuur hetgeen hem het Ere-Boer lidmaatschap heeft opgeleverd.

Maar dat was nog niet alles want tot ca. 3 jaar geleden maakte Wim steeds deel uit van de jury van de vele jaarlijkse optochten in het Aopelaand. Met een kundig oog en altijd geïnteresseerd naar de dorpsperikelen in Nispen velde bij zijn oordeel op de wagens en groepen.

Wim is totaal 39 jaar lid geweest van Stichting Carnaval Nispen.

Wij wensen zijn vrouw Agnes, zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte voor nu en voor de toekomst.

Namens bestuur, leden, ere-boeren en ere-boerinnen van de Stichting Carnaval Nispen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief