Foto: Politie.nl

Twee personen aangehouden bij verkeersruzie Wouwse Plantage

WOUWSE PLANTAGE - Een verkeersruzie op de A58 leidde gistermiddag tot vernieling van een voertuig en een mishandeling. Twee slachtoffers hebben aangifte gedaan, twee verdachten zijn aangehouden.


Een bestuurder en bijrijder reden gisteren rond 15.00 uur op de A58 Ter hoogte van de afslag Wouwse Plantage verminderden ze vaart om de afslag te nemen. Hier werden ze door een andere bestuurder afgesneden. Bovenaan de afslag stopte deze bestuurder en stapte samen met zijn bijrijder uit. Beide personen slaan vervolgens twee buitenspiegels en een ruit kapot. Een van hen gaf de inzittende enkele vuistslagen op zijn gezicht. Daarna gingen de twee mannen weg. 

De politie is vervolgens gewaarschuwd. De twee slachtoffers uit België hebben aangifte gedaan. De twee verdachten, een 49-jarige man en een 18-jarige man uit Steenbergen zijn aangehouden. Zij mochten na hun verhoor weer naar huis.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief