Foto:

Faela van Deyzen uit Heerle doet mee aan The Voice Kids

HEERLE - De 13-jarige Faela van Deyzen is model, actrice en ze kan ook nog eens zingen. Reden genoeg om mee te doen aan het populaire televisieprogramma The Voice Kids.


Faele woont in Heerle maar zit op ‘t Rijks in Bergen op Zoom. Zelf omschrijft ze zichzelf als een singer-songwriter. Ze begeleid zichzelf regelmatig met een gitaar en is dus van alle markten thuis. Het is dan ook niet voor niets dat ze mee mag doen aan het tiende seizoen van The Voice Kids. Ze meldde zichzelf aan omdat ze wil laten zien dat je gewoon je eigen unieke zelf moet zijn. “Doe niet wat iedereen doet, ga gewoon je eigen pad op.”

Vanavond om 20.00 uur wordt haar blind audition uitgezonden op RTL4 en dat is een hele bijzondere auditie. Ze mag namelijk haar eigen geschreven lied ‘Wild and Free’ zingen. Daarmee is ze de eerste deelneemster van The Voice Kids die haar eigen nummer mag spelen. “Ik wil heel graag mijn eigen muziek delen, want ik wil later dus singer songwriter worden”, legt Faela uit. “Ze vonden dit lied heel mooi, daarom mocht ik hem ook gebruiken voor mijn auditie.”

Of ze vanavond doorgaat naar de volgende ronde, dat mag ze nog niet zeggen. “Als ze allemaal gedraaid waren, zou ik denk ik Sanne of Ilse kiezen.” Ben je benieuwd of ze doorgaat? Kijk dan om 20.00 uur naar RTL4.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief