Foto:

Toon Heijnen viert feest: 40 jaar bij Aan de Stegge

ROOSENDAAL - Op 16 april 2021 is het feest! Dan is Toon Heijnen 40 jaar in dienst bij Bouwbedrijf Aan de Stegge Roosendaal. Vandaag de dag werkt hij er nog altijd met veel plezier. Zijn enthousiasme brengt hij elke dag over op zijn collega’s. ADSR is erg blij met Toon en zij hopen dat hij nog lang bij de organisatie betrokken blijft.


Toon is via zijn vader terechtgekomen bij ADSR. Eerst als timmerman begonnen met de bouw van nieuwbouwwoningen op de Tolberg en later is hij overgestapt naar de bouwservice waar hij als onderhoudsman allerhande klussen opknapt.

De goedlachse Toon heeft zich de afgelopen 40 jaar onmisbaar gemaakt voor de organisatie en hij is zowel binnen als buiten ADSR een fijn persoon in de omgang, die je van verre aan hoort komen met zijn luide vrolijke stem. Hij is een echte familieman en iemand die een lange termijnrelatie ambieert – ook één van de ambities van ADSR. Zijn bescheidenheid, loyaliteit en gezelligheid kenmerken hem tot de man die hij is. Waarom Toon en ADSR zo’n goede match zijn? Oprecht, betrokken, doelgericht, flexibel én samen met collega’s werken aan een mooi eindresultaat. Dat is waar Toon samen met ADSR voor staat! Daarnaast is ADSR een echt Roosendaals bedrijf met veel mooie projecten in West-Brabant, de plek waar Toon zijn hart ligt.

Niet alleen tijdens zijn werk laat Toon zich van zijn beste kant zien, ook is hij altijd in voor een gezellige borrel na werktijd en (buiten coronatijd) organiseert hij graag een (personeels)feestje. Hij geniet van de simpele dingen in het leven. De vrijheid die hij bij ADSR heeft, hebben hem kunnen ontplooien in wat hij graag doet. Hij maakt er dan ook elke dag iets moois van of zoals hij het zelf zegt: er is maar 1 leven en dat is een goei!

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief