Foto: AVROTROS

Nieuw seizoen van Kamp van Koningsbrugge: Doe jij mee?

ROOSENDAAL - Dertig push-ups, veertig sit-ups, zes pull-ups en nog eens 2800 meter rennen binnen twaalf minuten. Dat zijn de basiseisen om toegelaten te worden tot het tweede seizoen van Kamp van Koningsbrugge. Heb jij het in je? Dan kan je je nu aanmelden!


Het eerste seizoen van Kamp van Koningsbrugge was een groot succes. In het programma worden vijftien normale burgers opgeleid tot commando. Zij worden zowel mentaal als fysiek uitgedaagd en ze moeten laten zien dat ze sterk genoeg zijn om één van de zwaarste opleidingen aan te kunnen. Dat gebeurt voor een groot deel bij de Korps Commandotroepen in Roosendaal en omgeving, zoals de Rucphense Heide. Kan je het niet aan? Dan val je af.

Het Korps Commandotroepen is de meest specialistische eenheid van het Nederlandse leger. De Special Forces worden ingezet bij geheime, risicovolle operaties, overal ter wereld. De opleiding is loodzwaar en slechts 3 procent haalt zijn groene baret. Het Korps Commandotroepen opent ook dit seizoen de deuren voor gewone burgers en geeft zo een inkijkje in de bijzondere wereld van de Special Forces.

Aanmelden kan hier. Je kan je inschrijven tot 31 juli.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief