Afbeelding
Foto: Shutterstock

Jeugd voetbaldag bij DVO’60

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op donderdag 6 mei organiseert Voetbalschool For the Players in samenwerking met DVO’60 een voetbaldag op de velden van DVO’60 en dit voor kinderen in de leeftijdscategorie t/m 12 jaar. De voetbaldag begint om 10.00 uur en duurt tot 15.30 uur.

Ook voor de keepers zal er een trainer aanwezig zijn. Tijdens deze voetbaldag onder leiding van deskundige trainers en begeleiders wordt er in verschillende oefenvormen het voetbalspel beoefend. Wij regelen ook dat er voor de deelnemers genoeg te drinken is en er eten klaar staat in de middagpauze.

Aanmelden
Wil jij een leerzame dag vol met plezier meld je dan aan. Wel willen we nog weten of er nog bijv. allergieën of medicaties zijn want daar houden we dan goed rekening mee. Na het aanmelden ontvangt u direct informatie over de betaling. Aanmelden is mogelijk via: http:www.voetbalschoolfortheplayers.nl/inschrijven. Verdere informatie kan ook via de mail oliekan@home.nl.

Pannatoernooi op 29 april
Sportservice Noord Brabant organiseert voor de kinderen van 10 t/m 17 jaar een Pannatoernooi, er wordt dan gespeeld op een speciaal veld en wel 1 tegen 1. Op 29 april wordt er bij DVO’60 een voorronde gespeeld en wel van 09.30 tot 12.30 uur. Inschrijven kan via het online formulier: httpa://forms.office.com/r/a2ph6ys1fk. Meer informatie kan je ook krijgen bij Piet van Osta: e-mail: losta@kpnmail.nl. Bestuurslid Rene Oliekan is trots dat genoemde activiteiten bij DVO’60 voor de jeugd georganiseerd worden. Jeugd is erg belangrijk voor de club en hier wordt ook heel veel aandacht aan besteed. Ook is er een mogelijkheid om 3 proeftrainingen te volgen. Heb je belangstelling en ben je 4 jaar of ouder neem dan contact op met mij via e-mail: oliekan@home.nl. Algehele informatie over DVO’60 via e-mail: secretaris@dvo60.nl. Zie ook de website wwwdvo60.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief