Afbeelding

Politie komt drie keer ter plaatse in Nieuwdorp voor dreiging in relationele sfeer: Roosendaler (36) aangehouden

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

NIEUWDORP - De politie is zondag tot drie keer toe gevraagd om naar een woning in Nieuwdorp te komen vanwege een dreiging in relationele sfeer. Uiteindelijk werd er een 36-jarige man uit Roosendaal aangehouden.

Rond 09.00 uur kwam de eerste melding binnen dat een man voor de deur zou staan en dreigende taal uitte. Daarop zocht de politie de hele omgeving af, maar er werd niemand aangetroffen. In de loop van de ochtend kreeg de politie opnieuw een melding dat de verdachte nu dreigde om de woning in brand te steken. Opnieuw werd hij na een uitgebreide zoektocht niet gevonden. 

Rond 13.00 uur meldden buurtbewoners dat dezelfde man weer rond de woning gezien werd. De buurtbewoners verleenden allemaal medewerking door agenten in hun tuinen en schuren te laten kijken. Uiteindelijk meldde een inwoner dat er een verdacht persoon op een veld liep. De man voldeed aan het signalement, maar toen hij de politie zag, rende hij over het land richting de Stoofweg. Hij rende langs een boerderij, waar zijn pad door agenten afgesneden werd. De 36-jarige man uit Roosendaal is aangehouden en zit vast voor verder verhoor. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief