Afbeelding
Foto: Politie.nl

Hongerige dief eet koelkast leeg in Nispen

Door: Robbert Temmen 112 Meldingen

NISPEN - Een opmerkelijke buit van een inbreker in Nispen. Daar werd namelijk de koelkast van een woning leeggegeten- en gedronken. 

Zondagochtend rond 06.00 uur werden de bewoners van een woning aan de Essenseweg in Nispen wakker van een vreemd geluid. De heer des huizes ging uit zijn bed om in de woning te kijken, maar trof daar niets aan. Hij ging weer terug naar bed. Rond 08.30 uur waren alle bewoners wakker. Het rolluik bij de achterdeur werd opengedaan en toen ontwaarden zij plotseling een onbekende man die lag te slapen in hun auto. Om de garage binnen te komen had de man een ruit verbroken. De man, een 41-jarige inwoner van Winterswijk, werd agressief toen hij door de bewoners werd gewekt. Zij belden de politie.

Agenten kwamen ter plaatse en hielden de man aan op verdenking van inbraak. Ook bleek hij diverse etenswaren te hebben genuttigd die eigendom waren van de bewoners van de woning in Nispen. De man had de hele koelkast leeggehaald. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij heeft daar een verklaring afgelegd en zit nog vast. De bewoners hebben aangifte gedaan.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief